Contact

Drs. Miek Pot Voor een goed gesprek en inzicht in je leven

                info@miekpot.com of tel. 06 151 203 80

Locatie: Gemert in N-Brabant (NL).

Aanvullende informatie wordt verstrekt bij het maken van een afspraak. Afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden en je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Leden Zorgboogextra krijgen een gereduceerd tarief. Geef in dat geval bij het maken van een afspraak je ledenpasnummer door https://www.zorgboogextra.nl/mijn-voordeel/een-gesprek

 De gesprekken worden in de aanvullende verzekering met dekking voor alternatieve/complementaire geneeswijzen en/of therapieën geheel of gedeeltelijk vergoed door de volgende verzekeraars: CZ groep (CZ direct, DeltaLoyd, Ohra), Menzis (Menzis en Anderzorg), Achmea groep (Zilveren Kruis, Avero, FBTO en OZF), ONVZ (ONVZ waaronder ook VvAA en PNO zorg) en VGZ koepel (Univé, bewuzt, IZZ, IZA, Zekur.nl, UMC en VGZ).

N.B. Voor vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betalen cliënten geen eigen risico.

Bovenstaande geldt niet voor de astrologische consulten!

Wanneer dit voor jou niet het geval is (je hebt bijvoorbeeld alleen een basisverzekering), hoe kun je dan toch in aanmerking komen  voor een (gedeeltelijke) vergoeding?

Via de werkgever

Je kunt je werkgever vragen om de kosten te vergoeden. Deze kosten zijn voor hem/haar fiscaal aftrekbaar. Ook je werkgever heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit en dat er (uit)gesproken wordt als preventie tegen bijvoorbeeld een burn-out.

Eigen Bedrijf

De kosten voor begeleidende gesprekken zijn voor ondernemers aftrekbaar van de belasting. Bovendien is de BTW in te brengen in je driemaandelijkse belastingaangifte. Meer informatie hierover vind je bij de belastingdienst of je belastingadviseur. Bij een zakelijk tarief wordt er 21% BTW in rekening gebracht.

PGB

Wanneer je PGB ontvangt is het mogelijk om onder de noemer “individuele begeleiding” de kosten voor de gesprekken te betalen. Informeer hierover bij het WMO loket van jouw gemeente.